ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Από ένα άτομο που πάσχει από τις συνέπειες του δυτικού κόσμου ζωής (καθιστική ζωή, λάθος διατροφή, στρες, άγχος, φοβίες)  έως ένα μωρό εβδομάδων που υποφέρει από κωλικούς ή πονοκεφάλους, λόγω τον διαφόρων δυσκολιών που είχε την ώρα του τοκετού, όλοι έχουν δικαίωμα στη φυσική, μη παρεμβατική, εξειδικευμένη και εξατομικευμένη φροντίδα. Στο κέντρο οστεοπαθητικής αγωγής Integrative Osteopathy εστιάζουμε στον άνθρωπο που ασθενεί και όχι, απλά, στην ασθένεια που έχει υποστεί η υγεία του.

initial image

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου μας, στο κέντρο Integrative Osteopathy, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε θεραπεία, ανακούφιση και ευεξία σε όποιον διαλέξει να μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη του. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, που υποφέρουν από τραυματισμούς, ημικρανίες, χρόνιες ασθένειες ή σύνδρομα, αθλητές και καλλιτέχνες που χρειάζονται σταθερή φυσική αγωγή, έγκυες και βρέφη μπορούν εδώ, να βρουν μια ελεύθερη θεραπευτική ζώνη, για να εκφράσουν αυτό που τους απασχολεί.

Στο κέντρο οστεοπαθητικής Integrative Osteopathy μπορείτε να μοιραστείτε πραγματικά το πρόβλημά σας, ώστε η λύση που θα σας παρασχεθεί να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΘΛΗΤΕΣ

Η οστεοπαθητική απαντά ιδανικά στις απαιτητικές ανάγκες ενός ασκούμενου σώματος, προληπτικά και μετατραυματικά.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Αν ο χορός, η μουσική, το τραγούδι ή υποκριτική είναι η τέχνη σου και το σώμα εργαλείο σου, τότε η οστεοπαθητική είναι η αγωγή σου.

 

ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΝΟΣ

ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΟΝΟΣ

Το 1/3 των ευρωπαϊκών οικογενειών έχει τουλάχιστον ένα μέλος που υποφέρει από χρόνιο πόνο. Βγες από τη στατιστική, βρες ανακούφιση με τη βοήθεια της οστεοπαθητικής.

 

 

ΠΑΙΔΙΑ-ΒΡΕΦΗ

ΠΑΙΔΙΑ-ΒΡΕΦΗ

Το βρεφικό κρανίο είναι μαλακό και εύπλαστο, ώστε να χωρέσει στον κόλπο κατά τον τοκετό. Τυχόν παραμορφώσεις κεφαλής από την γέννα, ή πλαγιοκεφαλία (λόγω ύπνου σε μια πλευρά), προβλήματα ύπνου ή φαγητού-πέψης, κεφαλαλγία ή αναγωγές, είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν τα μωρά, αλλά η λύση τους μπορεί να βρίσκεται σε απλές τεχνικές ήπιας απελευθέρωσης.
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η οστεοπαθητική μπορεί να  βοηθήσει στις  ιδιαίτερες ανάγκες της εγκυμοσύνης (στατικότητα σώματος -μυοσκελετικοί πόνοι) , αλλά και στην επαναφορά θέσης της λεκάνης και των εσωτερικών οργάνων μετά από τον τοκετό.