Καλωσορίσατε στο κέντρο οστεοπαθητικής αγωγής Integrative Osteopathy

Εδώ, εστιάζουμε στον τρόπο που όλα στον ανθρώπινο οργανισμό συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν αρμονικά: αρθρώσεις, μύες, σκελετός, εσωτερικά όργανα, κυκλοφορικό, απονευρώσεις και συνδετικός ιστός.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε ή να αποκαταστήσουμε συνολικά, την ισορροπημένη λειτουργία και τη δομική ακεραιότητα του σώματος. Βλέπουμε την ανθρώπινη υγεία με ένα ολιστικό πνεύμα και θα σας παρακαλούσαμε να το κάνετε και εσείς.

Εάν πάσχετε από πόνο, ή δυσφορείτε από καθημερινές ενοχλήσεις, στρες και εντάσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ακόμα και για λόγους πρόληψης, εδώ, στο κέντρο Integrative Osteopathy θα ανακαλύψετε μία νέα σχέση υγείας με τον οργανισμό σας. Είναι η σχέση που οδηγεί σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οστεοπαθητικός

Ο ειδικός της βιο-μηχανικής του σώματος

Οστεοπαθητικός Θεσσαλονίκη

Ο οστεοπαθητικός είναι ο επαγγελματίας υγείας που μετά από 5ετή φοίτηση, αποκτά βαθιά επιστημονική γνώση της ανατομίας, φυσιολογίας και βιο-μηχανικής του σώματος. Με την κλινική εξέταση που πραγματοποιεί, ξεκινώντας από τη διάταξη των οστών και των αρθρώσεων, μπορεί να εκτιμήσει τους λόγους μιας δυσλειτουργίας και να προτείνει εκείνη την αγωγή που θα ανακουφίσει το σύμπτωμα και θα αποκαταστήσει σταδιακά, τη χαμένη δομική και λειτουργική ισορροπία. Η επιστημονική του κατάρτιση του επιτρέπει να συνεργαστεί με τον θεράποντα ιατρό σας και να κατανοήσει τις ειδικές αγωγές που ακολουθείτε.

  

“Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει να αντιμετωπίζω ολιστικά το πρόβλημα και να μην ασχολούμαι μόνο με τα συμπτώματα των δυσλειτουργιών”

Λευτέρης Νασιόπουλος Οστεοπαθητικός

Κέντρο Οστεοπαθητικής στη Θέρμη ΘεσσαλονίκηςAnna Garabadjii
Anna Garabadjii
27/03/2024
Absolutely amazing experience. I felt better after one just ONE session! This has never happened to me before. I suffer a lot from lower back pain and breathing problems due to stress and anxiety. They have worked on me from all perspectives. I am absolutely go grateful for their help! VERY knowledgeable and qualified professionals. This is magic. Thank you so much! Also amazing people, very kind, understanding and all they care about is your health. Definitely recommend — life changing!
vaso p
vaso p
02/03/2024
Εξαιρετικός! !👌 Ο κύριος Νασιόπουλος  κατάφερε μέσα σε μία επίσκεψη να με θεραπεύσει. Πάνω από 6 μήνες έψαχνα να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου με διάφορες θεραπείες.  Χωρίς να δω αποτέλεσμα. Ένα αστέρι , έμπειρος, ευγενικός. Εξηγεί με απλά λόγια, είσαστε άξιος σας ευχαριστώ  πόλη με όλη μου την καρδιά !🙏
V. Behrendt
V. Behrendt
23/02/2024
Excellent treatment. I had pain in my lower back and in my leg and could hardly bend my leg anymore. Lefteris helped me tremendously. I am dearly impressed by his skill, and knowledge base. He used osteopathy, massage and acupuncture and showed me exercises for at home. He also treated my calcific shoulder successfully. And not only that, he helped to lift my mood by acupuncture as I was experiencing very difficult life events. He is supported by Jorgos, who is very skilful too. The atmosphere is very calm, with relaxing sounds in the background and soothing fragrances…
Giannis Raptis
Giannis Raptis
06/02/2024
Πήγα στον συγκεκριμένο άνθρωπο αντιμετωπιζοντας για μήνες τεράστιο πρόβλημα στον ώμο μου μετά από ατύχημα. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού σταμάτησαν οι φρικτό πόνοι που ειχα προς γενικη μου έκπληξη και μάλιστα επικοινώνησα μαζί του για να τον ευχαριστήσω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας εξαίρετος επιστημονας
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
18/01/2024
Ο κύριος Νασιόπουλος είναι εξαιρετικός θεραπευτής και άριστος επαγγελματίας. Και ο ίδιος αλλά και ο συνεργάτης του.Πήγα πρώτη φορά πριν τις γιορτές και μου έκανε μια θεραπεία για τα γόνατα. Από την ίδια στιγμή ήδη αισθάνθηκα καλύτερα. Μέχρι τώρα δεν έχω ενοχλήσεις στα γόνατα. Πήγα και πρόσφατα και μου έκανε μια θεραπεία για τον αυχένα. Παράληλα δούλεψε σπονδυλική στήλη πλάτη μέση και χέρι. Μιάμιση ώρα σχεδόν κράτησε η θεραπεία. Αισθάνθηκα άλλος άνθρωπος απ την ίδια στιγμή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα για άμεσα αποτελέσματα. Και τον ευχαριστώ πολύ και εκείνον αλλά και τον συνεργάτη του.
joan s
joan s
01/12/2023
Εξαιρετικός!!!Τα λόγια για να περιγράψω την εμπειρία μου είναι πολύ λίγα!! Πήγα μετά από 1,5 εβδομάδα αφόρητου πόνου στον αυχένα μη μπορώντας να κάνω ούτε τα βασικά παίρνοντας χάπια και κάνοντας ενέσεις χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα… για καλή μου τύχη άκουσα για την συγκεκριμένη ειδικότητα (που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε)και βρήκα το Λευτέρη που με ελευθέρωσε !!!Από την πρώτη κιόλας συνεδρία μπόρεσα να νιώσω ξανά ο εαυτός μου.(χωρίς ένα χάπι!!!) Ο βελονισμός πήγε την εμπειρία σε άλλο επίπεδο!!! Δεν πίστευα αυτό που μου είχε συμβεί!!!Ο χώρος πεντακάθαρος και προσεγμένος και τόσο ο ίδιος ο Λευτέρης όσο και ο Γιώργος επαγγελματίες φιλικοί και χαμογελαστοί με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!και θα πω παντού για αυτό τον άνθρωπο που με βοήθησε τόσο με τις γνώσεις όσο και με τη αγάπη που δείχνει για αυτό που κάνει !!! Μπράβο συνεχίστε έτσι!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Update:Σε μια 3 επίσκεψη για αλλο θέμα (πόνος στην πλάτη) εξακολουθώ να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένη !!! Γιώργο τα χέρια σου είναι θαυματουργά!!Οι βεντούζες εξαιρετικές!!!!!Μπράβο σας!!!
ELENI VAVVOU
ELENI VAVVOU
16/11/2023
Ο κύριος Λευτέρης είναι υπέροχος στην δουλειά του ευγενικός και πολύ εξυπηρετικός. Ενδιαφέρεται για τους ασθενείς του και βοηθάει πραγματικά στο πρόβλημα που έχουν. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα 🤍
Eva Around-the-World
Eva Around-the-World
30/10/2023
Ich hatte heute die 1. Behandlung bei Herrn Nasiopoulos. Innerhalb einer Stunde war klar, wo mein Problem seine Urache hat. Es geht mir heute um einiges besser. Es wird nicht bei dieser einen Behandlung bleiben. Herrn Nasiopoulos zu besuchen, war definitiv die richtige Entscheidung. Vielen lieben Dank.