Καλωσορίσατε στο κέντρο οστεοπαθητικής αγωγής Integrative Osteopathy

Εδώ, εστιάζουμε στον τρόπο που όλα στον ανθρώπινο οργανισμό συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν αρμονικά: αρθρώσεις, μύες, σκελετός, εσωτερικά όργανα, κυκλοφορικό, απονευρώσεις και συνδετικός ιστός.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε ή να αποκαταστήσουμε συνολικά, την ισορροπημένη λειτουργία και τη δομική ακεραιότητα του σώματος. Βλέπουμε την ανθρώπινη υγεία με ένα ολιστικό πνεύμα και θα σας παρακαλούσαμε να το κάνετε και εσείς.

Εάν πάσχετε από πόνο, ή δυσφορείτε από καθημερινές ενοχλήσεις, στρες και εντάσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ακόμα και για λόγους πρόληψης, εδώ, στο κέντρο Integrative Osteopathy θα ανακαλύψετε μία νέα σχέση υγείας με τον οργανισμό σας. Είναι η σχέση που οδηγεί σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οστεοπαθητικός

Ο ειδικός της βιο-μηχανικής του σώματος

Οστεοπαθητικός Θεσσαλονίκη

Ο οστεοπαθητικός είναι ο επαγγελματίας υγείας που μετά από 5ετή φοίτηση, αποκτά βαθιά επιστημονική γνώση της ανατομίας, φυσιολογίας και βιο-μηχανικής του σώματος. Με την κλινική εξέταση που πραγματοποιεί, ξεκινώντας από τη διάταξη των οστών και των αρθρώσεων, μπορεί να εκτιμήσει τους λόγους μιας δυσλειτουργίας και να προτείνει εκείνη την αγωγή που θα ανακουφίσει το σύμπτωμα και θα αποκαταστήσει σταδιακά, τη χαμένη δομική και λειτουργική ισορροπία. Η επιστημονική του κατάρτιση του επιτρέπει να συνεργαστεί με τον θεράποντα ιατρό σας και να κατανοήσει τις ειδικές αγωγές που ακολουθείτε.

  

“Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει να αντιμετωπίζω ολιστικά το πρόβλημα και να μην ασχολούμαι μόνο με τα συμπτώματα των δυσλειτουργιών”

Λευτέρης Νασιόπουλος Οστεοπαθητικός

Κέντρο Οστεοπαθητικής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης